5 Mart 2014

Lupita Nyong'o Yeni Stil İkonumuz !


  Oynadığı 12 Years a Slave (12 Yıllık Esaret) filmiyle ödüllere doyamayan 30 yaşındaki Kenya'lı güzel Lupita Nyong'o her giydiğiyle ilgi çekiyor.Siyah tenine rengarenk elbiseleri öyle güzel yakıştırıyor ki... Kısacık saçlarını şekilden şekle sokup,bir de takıları ve makyajıyla tamamlayınca ortaya tam bir stil ikonu çıkıyor.Açıkçası bu kadar esmer tenli kadınların böyle canlı renkleri cesurca kullandıklarını pek görmemiştim.İşte Lupita'nın farkı bundan kaynaklanıyor.
  Özellikle tam boy ile yakın plan yüz fotoğraflarını birlikte ekleyeceğim ki saçını,makyajını ve yüzünün sevimliliğini inceleyebilin :)

Aqua Rengi Gucci elbise...



Chistopher Kane cutout elbise...



Miu Miu



Film ve tiyatro alanında oldukça başarılı bir eğitim hayatı olan Lupita ,uzun süre filmlerin teknik ekiplerinde de çalışmış.Öne çıktığı ilk film ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar Ödülü'nü alması kesinlikle bir tesadüf değil! Çeşitli tiyatrolarda yer alan oyuncu son olarak rol aldığı 12 Yıllık Esaret filmindeki başarısı ile ödülden ödüle koşuyor.Zaten buradaki kıyafetlerin hemen hemen hepsi ödül törenlerinde giydiği kıyafetler !

Givenchy



Prabal Gurug



Calvin Klein



Stella McCartney



J.Mendel



Dior



Ralph Lauren



Cushine et Osch



Antonio Berardi



Son olarak Oscar Ödül Töreni'nde giydiği Prada elbisesiyle çok konuşuldu.



  Sanat dünyasının olduğu kadar moda dünyasının da orta yerine bomba gibi düşen Lupita desen konusunda kısıtlı davransa da renk konusunda oldukça özgür ! Katıldığı her davette zarif seçimleriyle gecenin en şık bayanı olmayı başarıyor.








 Bol görselli bir post oldu.Dikkatinizi çekerim bütüm fotoğraflar kırmızı halıda.Her davette nasıl parladığını siz düşünün.Tabi Oscar Töreni'nde nasıl şık ve tarz sahibi olduğu tescillendi.Yıldızının bu kadar parlaması ile dergi kapaklarında,fotoğraf çekimlerinde ve reklam kampanyalarında da sıkça görmeye başladık.Eminim uzunca bir süre de görmeye devam edeceğiz :)




























Hiç yorum yok :

Yorum Gönder