31 Mart 2014

Yapılacaklar Listesi !


  Ülke olarak yine sabırlarımızın sınandığı günlerden geçtik.Aydınlık günler görme umudundayız her daim.Ancak hepimizin ciddi anlamda bir anlık bile olsa durmaya,düşünmeye,soluklanmaya ihtiyacımız var.Baharın başlangıcı 21 Mart olup kapı eşiğinde narlarımızı kırıp dileklerimizi tutsak da 1 Nisan bence bahara resmi olarak adım atmamız için iyi bir tarih ! Çocukluğumuzda koca bir günü çevremizdekilere şaka yaparak geçirmeye çalışmış olsak da şimdilerde gerilmeden,yıpranmadan,ulusça sorunsuz geçirdiğimiz günler çok gerilerde kaldı.Kendimize bir iyilik yapalım ! Bahar aylarına giriş yaptığımız bugüne umutla başlayalım.Mesela öncelikle gözlerimizi kapatıp derin bir nefes alalım ! Sonra gözlerimizi mutluluğa açalım ve elimize kağıdı kalemi alıp bahar ve yaz aylarını keyifle geçirmemizi sağlayacak şeylerin listesini yapalım !                                                                                                                           
 İşte benden size birkaç öneri :

Kendini Şımart !

Unutma herşeyden önce sen geliyorsun.Sen iyi hissedeceksin ki karşı tarafa da iyi enerjiler iletebilesin.Tabiki herkes şımartılmak ister.Ama başkasından beklemeden önce kendine bir iyilik yap ve canının istediği gibi ol,canının istediği gibi davran.Özgür ol !



Bakımlı Ol !

İster el bakımı ister ayak,saç cilt,tırnak farketmez.Kişisel bakımını ihmal etme.Kendini daha iyi hissetmeni sağlayacaktır.




Aşık Ol !

İster platonik yaşa ister karşılıklı ama yaşa! İçindeki heyecanı hep diri tut.O güzel duygulardan hiç vazgeçme!




Dolabını Düzenle !

Tamam birçoğumuzun devasa giyinme odaları veya Carrie'ninki kadar çok kıyafetimiz olmayabilir.Ancak eskimiş giysilerden kurtulmak eski anılardan da kurtulmamızı sağlayabilir.Yeniye her zaman yer açmak lazım :)




Düz Bir Ayakkabı Al !

Bu sandalet de olabilir babet de , şıpıdık terlik de ! Yeterki çok rahat olsun.Ne giysem diye düşündüğünde aklına ilk o gelsin,her kıyafetine uysun.Bütün yazı onunla geçir !




Rengarenk Ol !

Son olarak rengarenk ol.Hayatını renklendirmeye kendinden başla.Takılarınla,giysilerinle,ayakkabılarınla renkleri üzerinde taşı.Renklerden aldığın enerjiyi etrafına yay.Güzel geri dönüşler alacağına eminim :)