5 Nisan 2014

Wedding Story of April :)


  Yıllar önce başlayan ilişkilerini düğünle taçlandıran Adam ve Emma çifti Dubai'de yaşamalarına rağmen doğup büyüdükleri ülke olan İngiltere'de sade ama bir o kadar sevimli bir törenle evlenmişler.Yaşadıkları kentte herşeyin ihtişamlı ve görkemli olmasından sıkılan çift abartısız bir konsept tercih etmişler.Öyle ki gelin oldukça sade bir gelinlik ile ebay'den ikinci el satın aldığı ayakkabı giymiş !

  Adam and Emma live in Dubai but they are from England.So they were married in their country.They get borried grandeur in Dubai and chose a simple wedding consept.Even the bride wearing a quite simple wedding dress and second-hand shoes purchased from eBay !







Düğünde neredeyse her şeyi kendileri yapmışlar.Lavanta ve papatya renklerini tercih etmişler.Sadece sevdiği müziklerden oluşan bir liste oluşturmuşlar.Adam'ın çaldığı gitar eşliğinde oldukça eğlenmişler.Geleneksel düğün pastasının aksine dışı kremasız içi çilekli ve ahududulu bir pasta seçmişler.Hatta konuklara dondurma ikram etmişler :) Bu fikre gerçekten bayılıyorum !

Almost they did everything by themselves.They chose the colors of lavender and daisy.They prepared a list of only their favourıte songs and have fun with guitar playing Adam :) They didn't prefer the traditional wedding cake.They've even offered the ice cream to guests :) I love this idea !










Bu hikayenin ve fotoğrafların devamı için Stumblupon adlı siteye bakabilirsiniz :)

For more of this story and photos from the Stumblupon.com :)
















White Now !


    Nisan ayının rengini beyaz olarak belirledim.Yeni açılan beyaz sayfalara,ihtiyacımız olan saflığa , temizliğe , masumiyete ithaf etmek istiyorum! İster bembeyaz bir gelinlik olsun,ister beyaz bir at murat getirsin size..Beyaz bir güvercinin gagasında zeytin dalı da olabilir,bembeyaz umutlara yelken açılan yeni bir aşk da :) Hayatımda yeni sayfalar açtığım , yeni başlangıçlar yaptığım bir dönemde olduğum için bembeyaz başlayan hayallerin hep bembeyaz kalmasını temenni ediyorum ...