10 Şubat 2014

Deriyim , derisin , deri !


Bu sezon derinin ne kadar moda olduğunu hepimiz biliyoruz.Özellikle de volanlı deri etekler heryerde ! Bende eksik kalmadım hemen bir deri kumaş alıp kendime bu eteği diktim.Annemle yaptığımız zorlu ve bir o kadar da eğlenceli çekimleri sizinle paylaşayım hemen :)





Blue Jasmine - Cate Blanchett Stili


 Bu günlerde 3 dalda Oscar'a aday gösterilen Amerikan yapımı film,konusu ve oyuncuların efsanevi performansı ile ilgi görüyor.Yönetmeni Woody Allen olunca da filme başladığınız anda nasıl bittiğini anlamıyorsunuz.Bana göre filmin sonu biraz askıda kalsa da senaryo oldukça akıcı.


 New York'lu ev hanımı Jasmine,milyarder ve aynı zamanda dolandırıcı kocası ile oldukça ihtişamlı bir hayat sürmektedir.Eşinin iflas etmesi ve hapse girmesiyle herşeyini kaybeden Jasmine,kendine göre oldukça yoksul bir hayat süren üvey kız kardeşinin yanına yerleşir.Tek isteği tekrar eski zengin ve gösterişli hayatına geri dönmektir.Bu dönemde yaşadığı bunalımlar ile kendini büyük bir karmaşanın ortasında bulur.
 Filmi izlerken Jasmine'in zarafetiyle yaşadığı hayatın görkemini buram buram hissediyorsunuz.Tabi zenginlik,ihtişam denince akla ilk gelen Chanel,Valentino,Oscar de la Renta,Herme's ve Ralph Lauren gibi markalar ve paha biçilmez mücevherler film boyunca göze çarpıyor.
















Cate B. göz dolduran oyunculuğuyla 'en iyi kadın oyuncu' dalında aday gösterildiği Oscar'ı sonuna kadar hakediyor.2 Martta izleyip göreceğiz :)

Dudaklar hiç bu kadar renklenmemişti :)


Paige Thompson isimli Amerikalı ressamın 2011 yılında yaptığı çalışma ;