14 Şubat 2014

Ray Ban Aşkına !

 Şubat ayında olsak da havaların mevsim normallerinin üstünde olması bende bahar heyecanını başlattı.Yaz günlerini o kadar özlemişim ki alışveriş yaparken gözüm hep yazlık ürünlerde.Ne görsem ne alsam 'Yazın bunu şununla giyerim','Yaz gelsin bu penyeyi şu şortumla giyince çok güzel olur' modundayım.Bu listeye bir de güneş gözlüğü eklendi.Daha sezon açılmadığı halde hem 2014 model güneş gözlükleri vitrinlerde yerini almış hem de fiyatlar sezon fiyatının yarısı ! Zaten güneş gözlüğü alma zamanı benim için Şubat ve Mart aylarıdır.Gerçekten indirimli fiyatları yakalıyorsunuz.Üstelik son moda gözlüklerinizle daha kimsede yokken ortalarda salınmak da pek güzel oluyor :) Malum yazın ortasında gözlüğünüzün sahtesini 20 TL'ye pazarda görmek biraz can sıkıcı.
  Geçen yazdan aklımda kalan bir gözlük modeli vardı.Bu sezon sarısı,kırmızısı,cıvıl cıvıl bir sürü rengi çıkmış.Ben sarı olanını seçtim.Bakalım beğenecek misiniz :)









                                                                      Bunlar da 2014 İlkbahar/Yaz Sezonunda karşılaşacağımız bir kaç güneş gözlüğü modeli



Legendary 14 Şubat !


 2005 yılından itibaren yayınlanmakta olan ve şu sıralar son sezonu olduğunu açıkladıkları 9. sezonunu izlediğim How I Met Your Mother (Annenizle nasıl tanıştım ) dizisi Barney'nin deyişiyle 'Legendary' yani efsanevidir.Yıllardır hiçbir bölümünü kaçırmadan bayıla bayıla izlerim.Dizinin konusu adından da anlaşılacağı gibi 5 ana karakterden biri olan Ted Mosby'nin 2030 yılında çocuklarına anneleriyle nasıl tanıştığını anlatmak istemesiyle başlayan hatıraların canlanmasıdır.Hikayeye öyle geriden başlar ki 9. sezonda ancak tanışacaklardır :) Geçenlerde izlediğim son sezonun 16. bölümünde Ted müstakbel eşiyle hala tanışamamış ancak pek çok traji-komik olayın birbirini izlemesiyle tesadüfen aynı otelde yan yana odalarda kalacak kadar birbirlerine yaklaşmışlardır.İkisi de odalarının balkonunda birbirlerinden habersiz otururken Cristin (gelinimiz) eline enstrümanını alır veeee işte bu şarkıyı söyler ...





La Vie En Rose
Şarkının Sözleri :

Sımsıkı sarıl bana
Yaptığın büyünün etkisi geçmeden
Toz pembe bir hayat bu
Beni öptüğünde cennet iç çeker
Ve gözlerim kapalı olsa bile
Toz pembe bir hayat görürüm
Beni bağrına bastığında
Dünyam alt üst olur
Güller çiçek açar
Ve sen konuştuğunda
Melekler şarkı söyler
Sıradan günlük sözcükler
Aşk şarkılarına dönüşüverir
Bana kalbini ve ruhunu ver
Hayat bize her zaman toz pembe olsun.

Yıllar sonra Ted bu anı çocuklarına anlatırken "Çocuklar,seneler içinde annenizin 'La Vie En Rose' yorumunu milyonlarca kez dinlemişimdir.Sizi yatırdığı her gece mesela.Ama o performansı,şarkı söylediğini duyduğum o ilk gece her zaman en sevdiğim olarak kalacak."

Bence serinin en en en güzel bölümüydü.Madem bugün 14 şubat Sevgililer Günü,yanımız boş kalsa da içimiz sıcacık olsun... Sevgililer Günü'müz kutlu olsun :)